ΠΡΟΪΟΝΤΑ

MINI GOLF
ΑμεΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
ΔΑΠΕΔΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ
ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΚΤΗΣ
ΚΑΡΕΚΛΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΑ
ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΤΕΣ
ΚΙΟΣΚΙΑ-BAR
ΜΠΑΓΚΑΛΟΟΥ
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΑ
ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ
ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ
ΟΜΠΡΕΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΤΑΣΑΚΙΑ
ΤΕΝΤΕΣ
Untitled Document

Πληροφοριών, Ελεύθερης Ανταλλαγής Βιβλίων & Φόρτισης Ηλεκτρονικών Συσκευών

Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας

Πρόκειται για ενεργειακά αυτόνομο κιόσκι πολλών χρήσεων: κέντρο πληροφοριών, ανταλλαγής βιβλίων, συλλέκτη ηλιακής ενέργειας, φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών, σταθμό WiFi και προβολή μηνυμάτων και χορηγών.

Το προϊόν καλύπτει σύγχρονες ανάγκες για πληροφόρηση και ανάγνωση, φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, κοινωνικότητας και ακόμη διαφήμισης. Η τριμερής σύνθεσή του, που αποτελείται από ενιαία μεταλλική κατασκευή, κουβούκλιο και φωτοβολταϊκό σύστημα, επιτυγχάνει την πολλαπλότητα λειτουργιών: η ενιαία μεταλλική κατασκευή παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης πληροφοριακού υλικού, βιβλίων και οθόνη υπολογιστή, όπως επίσης φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών και θέσεις για κάθισμα. Το κουβούκλιο φιλοξενεί το πληροφοριακό υλικό, τα βιβλία και την οθόνη υπολογιστή, υποστηρίζει το φωτοβολταϊκό σύστημα και ακόμη προσφέρει επιφάνεια για προβολή μηνυμάτων και χορηγών. Τέλος, το φωτοβολταϊκό σύστημα στέλνει ενέργεια στους λαμπτήρες, τις υποδοχές φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών, τον σταθμό WiFi και την οθόνη υπολογιστή.

Το προϊόν μπορεί να διατεθεί χωρίς παγκάκι και φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο ως INFOKIOSK για τις ανάγκες προγραμμάτων όπως Γαλάζια Σημαία και άλλων. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό σύστημα για να εξυπηρετεί την ανάγκη για φωτισμό και τοποθέτηση οθόνης υπολογιστή.

Γενικά, το προϊόν μπορεί να διατεθεί εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. 

Το όλο σύστημα μπορεί να λειτουργήσει υβριδικά με φωτοβολταϊκό σύστημα ενέργειας ή συνδεδεμένο στο δίκτυο της ΔΕΗ ή άλλου παρόχου.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ TOURISM AWARDS 2017


Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23920.27003 και στο email aae@aae.gr
Videos:

SOLAR KIOSK.

Ευρεσιτεχνία και κατασκευή από την ΑΑΕ (αριθμός διπλώματος 1008993).


15 χρόνια δράσης 2002-2016
 ΕΓΓΡΑΦΗ      NEWSLETTER