ΕΠΑΙΝΟΣ TOURISM AWARDS 2019 για την ΑΑΕ και το προϊόν της ECOPARK

Η ΑΑΕ (ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) διαγωνίσθηκε στα TOURISM AWARDS 2019 με την  πρότασή της για την κατασκευή, οργάνωση και λειτουργία πάρκων με την επωνυμία ECOPARK και απέσπασε ΕΠΑΙΝΟ στην κατηγορία Strategy & Innovation, καινοτόμο concept. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Στέλλα Καραγιαννίδου (PR). Στη φωτογραφία εικονίζονται η κ. Στέλλα Καραγιαννίδου και η κ. Άννα Πρέλεβιτς.

Tourism Awards 2017

Η AAE/Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή φορά στην κατηγορία της καινοτομίας στα TourismAwards 2017 για το αναγνωρισμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν της SolarKiosk Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη (link). Το βραβείο παρέλαβε η PR Στέλλα Καραγιαννίδου από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο. Τα TourismAwards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, όπως επίσης και του ΕΟΤ (http://www.tourismawards.gr/ ).  

TourismAwards 2016

Η Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος (ΑΑΕ) στα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού 2016 (url).

Η εταιρεία Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος (AAE), για τα προϊόντα της που κατέχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας, Χάρτινο Τασάκι Άμμου (link),

Σάρωθρο-Σφραγίδα (link)

και Αποδυτήριο-Ντουζ Σπείρα (link), βραβεύτηκε στην κατηγορία της καινοτομίας στα TourismAwards 2016. Το βραβείο παρέλαβε η PR Στέλλα Καραγιαννίδου από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο. Τα TourismAwards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού. 

15 χρόνια δράσης 2002-2016
ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER